• A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum
    2021 május 1-től nyitva
    (védettségi igazolvánnyal)
    BŐVEBBEN
 
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo

:: Aquapark ::

Ajánlatkérés és további adatok
Hotel Aqua-Sol
Hotel Aqua-Sol
Hotel Aqua-Sol
Ajánlatkérés és további adatok

Hungarospa fürdők

2021-05-01 - 10:52

A legújabb Kormányrendelet értelmében a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum ( Gyógy- és Strandfürdő, Aqua-Palace élményfürdő és az Árpád uszoda) május elsején 9 órakor megnyitja kapuit a védettségi igazolvánnyal rendelkező, illetve azok 18 éven aluli gyermekeik számára. Az igazolvány csak személyi igazolvány felmutatásával együtt érvényes. 18 éven aluli gyermeknek nem szükséges igazolvány, azonban csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt személlyel együtt veheti igénybe a szolgáltatásokat. A jelenlegi törvények értelmében csak a Magyarország által kiadott védettségi igazolvánnyal léphetnek be a fürdő területére!


Határátlépés

2021-05-01 - 10:47

Sajnos a jelenlegi törvények értelmében külföldi vendégek turisztikai céllal nem jöhetnek be az országba, illetve a Hungarospa fürdőegységeibe csak a védettségi igazolvánnyal lehet belépni, de a Magyar Kormány tárgyalásokat folytat a több országgal egymás védettségi igazolványainak kölcsönös elfogadására: „Kétoldalú megállapodásokat köt Magyarország a védettségi igazolványokról: a kormány felhatalmazta a külügyi tárca vezetőjét, hogy kétoldalú megállapodásokat kössön a védettségi igazolványok elismeréséről Gulyás Gergely azt mondta, hogy szeretnék kölcsönösen elismertetni a vakcinaigazolványokhoz fűződő jogokat. Magyarország kétoldalú megállapodásokat köt majd minden olyan állammal, amely nyitott erre. Így a magyar védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek ugyanolyan előnyei lesznek az érintett országban, mint a helyi védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek. Ugyanez fordítva is igaz lesz: a magyar kormány is elfogadja más országok védettségi igazolványait - nyomatékosította.” forrás https://koronavirus.gov.hu/ Bízunk benne, hogy hamarosan külföldről érkező vendégeket is fogadhatunk!


Szálláshelyek

2021-05-01 - 11:27

A Magyar Kormány 194/2021 ( IV.26.) számú rendelete értelmében a szálláshelyeken ismét lehetséges a pihenés a koronavírus ellen védett személyek illetve 18 éven aluli gyermekeik számára. Vendégeket május 1.-től védettségi igazolvány felmutatásával ismét fogadhatak a szálláshelyek! A szálláshelyeken továbbra is megszállhatnak védettségi igazolás nélkül is üzleti, gazdasági vagy oktatási tevékenység céljából érkező vendégek. Ennek megfelelően szálláshelyeinken akkor tudjuk Önöket fogadni amennyiben a foglalást követően a következő nyilatkozatot aláírva és skennelkve (vagy fotózva jól láthatóan) elküldik nekünk. https://www.zolihajduszoboszlo.com/doku/igazolas-uzleti-gazdasagi-celu-szallas.pdf Amennyiben külföldről érkeznek a határátkelésnél ezt az igazolást kérhetik a hatóságok: https://www.zolihajduszoboszlo.com/doku/igazolas-uzleti-gazdasagi-celu-utazas-hataratlepes.pdf


Szálláshelyek

 
© 2014 - 2021 hajduszoboszloszallastipp.hu - Minden jog fenntartva.
Design by
yoyo