• Hajdúszoboszló téged is szeretettel vendégül lát!
    Szálláshelyek minden kategóriában rendelkezésedre álnak
    Szállodák, Apartmanok és panziók egész évben rád várnak!
    BŐVEBBEN
 
hajduszoboszlo
Ügyfélszolgálat: 06704261536 (+36704261536 külföldről)
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo
hajduszoboszlo

 

Frissítve :

Hajdúszoboszló

A hajdúszoboszlói Gyógyfürdő (Termálfürdő), az Árpád uszoda és az Aqua Palace Élményfürdő az év minden napján várja az ide látogató turistákat. A szabadtéri Strand és az Aquapark május elsején nyitja meg kapuit és szeptember végén zár be.

Egy nyaralás során hasznos, ha tudjuk, hol van a turista információs iroda, szükségünk lehet egy valutaváltóra, a postára vagy például internetezési lehetőségre…

A fürdőzés mellett a szabadidő eltöltésére számos lehetőség adott, a nyári időszakban sok szabadtéri program várja az ide látogatókat.

Az év minden napján számos étterem várja az ide látogató turistákat. (RO ban: amihez hasznos lehet a kis ételajánló szótártunk)  

A számos kis élelmiszerbolt mellett több szupermarket is található a városban. (RO: A legfontosabb élelmiszerek és italok magyar megfelelőit egy kis szószedetben összegyűjtöttük. )

 

Hajdúszoboszló környéke


A horgászás kedvelői számos horgásztó közül választhatnak a város közelében.


Debrecen fél órás autózással, de akár vonattal vagy autóbusszal is megközelíthető, ahol a kulturális programok mellett bevásárlóközpontok, állatkert, vidámpark és az Aquaticum fedett élményfürdő várja látogatóit.Magyarország első nemzeti parkja a Hortobágyi Nemzeti Park és Hortobágy település körülbelül 30km-re fekszik észak keleti irányba, ahol a híres kilenclyukú híd mellett Pusztaprogramok és egy madárkórház várja a látogatókat.

Aki hosszabb időre érkezett Hajdúszoboszlóra és szeretne egy két napot kirándulni, javasoljuk az alábbi lehetőségek valamelyikét.

Mind a gyerekek mind a felnőttek nagy kedvence a Nyíregyházi vadaspark mely kb. 70 km re található Hajdúszoboszlótól.

Kicsit távolabb utazva a fehérborok fővárosában, Tokajban kóstolgathat számos borkülönlegességet az ide utazó turista, de a mozgást kedvelők is biztos találnak kedvükre való elfoglaltságot. 

Aki a vörös borokat kedveli, látogasson el az Eger városában található Szépasszonyvölgybe, de ne hagyja ki az egri várban megtekinthető középkori bemutatókat sem!

Egerből a világhírű Miskolc Tapolcai barlangfürdőbe a legrövidebb és legszebb út a Bükk dombjai között Répáshután keresztül vezet.

Budapestre keleti irányba indulva az M35-ös és M3-as autópályákon vagy a 4-es főúton körülbelül két óra alatt juthatunk el.

Ha az autópályát választjuk érdemes megálnunk a M3 Outletben, ahol nagy kedvezménnyel juthatunk jó minőségű ruházati cikkekhez.

 


Szálláshelyek

 
© 2014 - 2023 hajduszoboszloszallastipp.hu - Minden jog fenntartva.
Design by
yoyo